bollaeszter 2009.03.01. 11:33

Portréstúdió

Az elmúlt hetekben nem nagyon értem rá írni, ugyanis elindult végre a fotózás az otthoni kis stúdióban Timivel. A múlt hétvégén kezdtünk, rögtön belevágva a lecsóba egy jó kis családfotózással. Izgultam előtte, hogy hogy fog menni, de szerencsére nem volt semmi gond, sőt, mindenki nagyon jól érezte magát, és a végeredménnyel is elégedettek voltunk.

Tegnap volt az újabb fotózás, ezúttal Fanny volt a vendégünk, egy 20 éves fantasztikus csajszi, akinek hiába gördít az élet bármilyen nehézséget is az útjába, egyszerűen nem ismer akadályt és akkor is mosolyog, amikor más már rég nem bírna.

Ennek megfelelően a fotózás során is ragyogó mosolyokat kaptunk tőle, ráadásul döbbenten vettük észre, hogy valami eszméletlen fotógén lány a Fanny. Nagyon könnyű volt fotózni és ha kértünk egy pózt, akkor profi modell módjára addig megtartotta (minden györcsösség nélkül!), amíg el nem villant a vaku.

És akkor itt szeretném is ajánlani Fanny blogját, érdemes elolvasni, rengeteg ad az embernek ez a mosolygos, hamarosan asztalon táncoló lány.

Ja, a képek itt láthatók.

Címkék:család fanny portré műterem portréstúdió Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bollaeszter.blog.hu/api/trackback/id/tr67973064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása