bollaeszter 2011.08.29. 09:08

Táncpróba

Nagyon szeretek táncot fotózni, de eddig nem sok alkalmam volt rá. Ezért nagyon örültem, amikor meghívtak a Közép-Európa Táncszínház és a Gangaray Dance Company együttműködéséből létrejött KET Terminál hamarosan bemutatásra kerülő előadásának próbájára.

Nagy élmény volt nem csak a táncosokat látni, ahogyan az előadásra gyakorolnak, készülnek, de az is, hogy kicsit a kreatív folyamatokba is bekukkanthattam. Nagyon jól éreztem magam, irtóra várom az előadást, és nagyon drukkolok az egész csapatnak! Hámor Józsefnek és Maday Tímeának pedig ezúton is köszönöm a meghívást - mindenki mást meg biztatok, hogy menjen el, nézze meg az előadást.

Premier: 2011. szeptember 1., 20 óra

Cím: Közép-Európa Táncszínház, Budapest, Bethlen G. tér 3.

Sok kép készült, most Szentinek Csaba szólójából jöjjön néhány:

 

Címkék:tánc próba ket közép európa táncszínház hámor józsef gangaray dance company maday tímea szentinek csaba ket terminál Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bollaeszter.blog.hu/api/trackback/id/tr543187174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása