bollaeszter 2009.08.22. 08:13

Mónika

Végre alkalmam jutott Mónit fotózni, amit már nagyon vártam, kíváncsi voltam, hogy tudunk együttműködni. Nagyon jól sikerült a dolog, bár a körülmények nem voltak ideálisak, mégis azt gondolom, hogy sikerült így elsőre a legjobbat kihozni a lehetőségekből. Móni nagyon ügyes, amellett, hogy nagyon érzi a pózokat és nagyon jó ötletei vannak, instruálni is könnyű, azonnal követni tudja a kéréseket. Villámtempóban nyomtunk végig három öltözéket, és ahogy ez lenni szokott, az első sorozat még nem a legjobb, de ahogy haladtunk az időben, egyre jobb képek születtek.

Az első sorozatból az egyik kedvencem, bár utólag néhány dolgot módosítanék, de így is nagyon megközelíti azt, amit szerettem volna, különösen a hát íves vonala fogott meg:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A következő sorozatban egy székkel játszottunk, egyik kedvencem a következő kép, tetszik, ahogy Móni a széket már nem székként használja, hanem ő is és az eszköz is újabb vonalakat és szögeket hoznak létre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A végére pedig jöjjön két kép az utolsó sorozatból, ahol már szélgépet is használtunk (azaz egy épp kéznél lévő ventilátort - na ilyenkor jól jön egy ügyes asszisztens :)).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Összességében elégedett vagyok az első fotóinkkal és már várom a következő alkalmat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bollaeszter.blog.hu/api/trackback/id/tr411330029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása