bollaeszter 2011.04.28. 09:35

Tavaszi fejlemény

A tavasz általában új kezdetek ideje, legalábbis a növények rügyezése, virágba borulása gyakran az embert is arra sarkallja, hogy csatlakozzon a természethez, és a csendesebb, lassabban csordogáló tél után ő maga is valami újba vágja a fejszéjét (remélhetőleg nem igazi fába).

Nálam is hasonló fejleményeket indított el a tavasz, a háttérben elkezdtem egy saját honlapon dolgozni, és hirtelen azt vettem észre, hogy ami egy-két éve még csak álom volt, valamiféle messzi jövőbe vesző terv, az most hirtelen itt áll, már csak egy gombot kell megnyomnom és mások is láthatják.

Persze olyan, mint minden újszülött, kicsit gyűrött, egy mosdatás is ráférne, de itt van és a maga módján ő is azt kiáltja: helló világ, megérkeztem!

Ha van kedvetek, látogassátok meg, esetleg terjesszétek hírét:


www.bollaeszter.hu
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotó: © Bolla Eszter, 2011

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bollaeszter.blog.hu/api/trackback/id/tr1002861172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása