bollaeszter 2011.05.12. 06:15

Kék óra

Kb. két héttel ezelőtt történt, hogy fogtam a gépet, elindultam fotózni, hogy na most aztán igazi fotós leszek végre és mindent lefotózok, ami megtetszik. Mondjuk persze nem biztos, hogy ilyen az igazi fotós, de előttem valami ilyesmi kép lebegett, hogy kezemben a géppel rettenthetetlenül haladok utamon és semmi sem menekülhet. :)

Ebből lett az, hogy még lekaptam egy pitypangot, aztán majdnem tök jól elkaptam, amikor egy macska és egy kutya farkasszemet néztek egymással (vagy ez ilyenkor mi? macskaszem?), na mondjuk ez tényleg csak majdnem, na és aztán kezdett cseperészni az eső, ami miatt majdnem hazafordultam, de végül inkább lefotóztam a nagy zuhét.

Ekkor már aztán tényleg rettenthetetlen voltam, bementem a városba, csináltam pár képet az utolsó critical massről. Elnyaltam az idei első fagyimat, Barbi barátnőmmel megittam egy pohár limonádét (igazából nem azt, de hátha gyerekek is olvassák), aztán sétálni indultunk, és még csináltam pár képet az Erzsébet hídról a kék órában:

 

bollaeszter: Erzsébet híd bollaeszter: Erzsébet híd bollaeszter: Erzsébet híd

Címkék:budapest canon eső barbi critical mass kék óra rettenthetetlen fotós 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bollaeszter.blog.hu/api/trackback/id/tr252897371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2011.05.12. 17:16:12

Üdv.A Kritikus Massza nem az utolsó volt, hanem az "első-utolsó".Nem mindegy.Olyasmi, mint a nagy magyar zenekaroknál (LGT, Omega, stb...) az első búcsúkoncert, jó eséllyel lesz még több is...:D

2011.05.12. 18:31:19

De mégis tudok! tetszett a bejegyzés és tök jók a képek! :)

bollaeszter 2011.05.13. 00:04:36

@geegee: óó, oké, akkor én ezt jól félreértettem :) de legalább lesz még alkalmam fotózni :)

@edaniel: köszi :) és örülök, hogy sikerült végül ;-)

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2011.05.16. 20:05:47

@bollaeszter: igen, nagy zsiványok azok, biztos rá is játszottak, hogy félreérthető legyen...:D
süti beállítások módosítása