bollaeszter 2009.09.04. 10:10

Paris Hilton

Tegnap olyan valakit volt alkalmam közvetlen közelről fotózni, aki gyakorlatilag egész életét kamerák kereszttüzében éli. Talán ezért is alakult ki nála egyfajta maszk, amitől szinte műanyag Barbie babának tűnik.. habár ez persze abból is fakadhat, hogy most épp azon igyekszik, hogy rosszkislányos imidzsét erőteljesen átformálja.

Érdekes élmény volt mindenesetre a tegnapi esemény, főleg a sajtótájékoztató asztala előtti hosszas térdelés marad meg bennem örök emlékként - és mivel ekkor készültek azok a képek, amelyek leginkább tetszenek, még csak nem is bánom.

Sok fontos tapasztalatot is sikerült szereznem a nap folyamán, megint sokat tanultam, és azt hiszem, még értékes ismeretségre is szert tettem. Úgyhogy most már csak jöjjön néhány kép.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék:fotó paris hilton sajtótájékoztató 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bollaeszter.blog.hu/api/trackback/id/tr501359469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sergő Z. András 2009.09.04. 13:53:23

Azt nyilatkozta, sikerének titka a kemény munka. muhaha
süti beállítások módosítása