bollaeszter 2011.05.17. 09:32

Just another brick in the wall?

A minap egy Eifert Jánossal készült beszélgetést néztem, ahol megint arról beszélt (ez visszatérő témája, nem véletlenül, hiszen fotós életművének talán mondhatom, hogy ez a felfogás a sarokpontja), hogy a fotós dönti el, hogy az igazságot hogyan kezeli. Azaz azt, amit lát és amit ez a látvány jelent számára, ezt milyen módon jeleníti meg a képen. És ezért nem lesz hazugság vagy csalás, amikor mondjuk két egymástól teljesen különálló helyen és alkalommal készült fotóból készít montázst, ha ez a montázsolás kell ahhoz, hogy a képpel elmondja azt, amit el akar.

Az alábbi képen ugyan két olyan fotó került egymásra, amik ugyanott, alig pár perc különbséggel készültek, de az inspirációt hozzá ez a fenti gondolat adta.

bollaeszter: Just another brick in the wall?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Modell: Bernát Szandra
Smink: Hoffmann Gyöngyös

Címkék:photoshop modell csepel eifert bernát szandra Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bollaeszter.blog.hu/api/trackback/id/tr172909275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása