bollaeszter 2011.07.24. 09:21

Eiffel tér

A tegnapi csodás esős időjárás majdnem meghiúsította a fotózási terveinket, de szerencsére a kitartás meghozta gyümölcsét: amikorra kellett, az eső elállt, sőt, még a nap is kisütött egy időre.

Az Eiffel téren jártunk Árpival, amiről egyébként pár nappal ezelőttig azt se tudtam, hogy létezik, vagyis hogy annak a résznek, amit korábban futólag már láttam, még neve is van, ráadásul ilyen szép (mármint a név). A tér se csúnya, de inkább azt mondanám, hogy vannak érdekes részletei, összességében nekem nem nyerte meg a tetszésemet.

A lépcsőzetes füves részről a kis fákkal beugrott a barackfás jelenet Kuroszava "Álmok" c. filmjéből. Akit esetleg érdekel, itt megnézheti: 1. rész - 2. rész.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bollaeszter.blog.hu/api/trackback/id/tr563092950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása